Bag GreenSafe

Jeg er ikke spelt-mor/kødforskrækket/øko/minimalist. Jeg forsøger bare, ligesom så mange andre, at spise “nok” frugt og grønt, skære lidt ned på forbruget, og i det hele taget overlade planeten en smule bedre til min datter.

GreenSafe er mit bidrag, affødt af eget oplevet problem (fx opbevaringen), samt ønsket om at rykke ved vores forbrugsvaner.

Projektet har boblet i flere år, hvor jeg har arbejdet ved siden af. At tage skridtet er skræmmende, men NU skal det ud i verden!

Fakta:

Bosat nord for Horsens på en mark (altså huset ligger på en mark), som vi er ved at omdanne fra konventionelt dyrket ørken til en lille oase af selvforsyning, biodiversitet og herlighed.

Husstanden: 15 høns, nogle gange kaniner til gryden, 2 katte, en datter på 10 (hovedårsagen til at ville redde verden), en reservesøn som kommer forbi indimellem, og min kæreste, sømanden.

Erfaring i stikord (find resten på LinkedIn):

Cand.ling.merc, aktivitetsvært på Cypern, skibskok, reklamebureau, praktik i Colombia, tjener i Norge, semester i Spanien, marketingansvarlig i handelsfirma, marketing-freelancer…. og en helt masse andet.

Samarbejdspartnere

Vi skal forbedre det globale partnerskab for bæredygtig udvikling, suppleret af partnerskaber med mange interessenter. Partnerskaberne skal mobilisere og dele viden, ekspertise, teknologi og finansielle ressourcer for at opnå Verdensmålene i alle lande, derfor arbejder vi har i Greensafe med at en række forskellige partnere, dette skal sikre og styrke vores visioner og mål for fremtiden. 

TrÆls

Laver superfede bæredygtige produkter i genbrugstræ.

Samarbejde om design af GreenSafe og konstruktion af yderskal.

Zweck

Den bæredygtige designer med en meget skæv vinkel. Vi arbejder sammen om forretningsudvikling og design af GreenSafe.

Compas Hedensted

Compas er et internationalt strategicenter for Cirkulær Økonomi, der omhandler iværksættere, virksomheder og offentlige instanser som arbejder med grøn omstilling.

Her har jeg min daglige gang i kontorfællesskabet.

Busk Innovation

Virkelig dygtig industriel designer.

Dit firma?

Skal vi lege? Hvis du vil bidrage til udviklingen af GreenSafe (funktion, design, materialer mv.), så tag endelig kontakt.

Vidensinstitution?

Vi vil meget gerne samarbejde med vidensinsitutioner om projekter, der undersøger forbrugerens hindringer for at spise frugt og grønt.